Jó hírünk van!

Másfél nappal az után, hogy megjelent előző bejegyzésünk a közmédia korábbi internetes tartalmainak elérhetetlenségéről, illetve arról, hogy a hirado.hu oldalon csak 2013. november 5. utáni hírek olvashatóak, a híroldal reagált. Mégpedig az alábbi közleménnyel:

tájék.JPGA Közmédiablog a maga részéről jó munkát kíván a hirado.hu tartalmainak visszaállításához, szerkesztőink várják az eredményt. Reméljük, mihamarabb lesz információnk az egyéb oldalak, azaz a Magyar Rádió és a két közszolgálati televízió, az MTV és a Duna TV korábbi tartalmainak ismételt elérhetőségéről is.

Azt azonban le kell szögezni, hogy a közmédia fent idézett tájékoztatása minden további vitán felül elegánsan zár le egy kérdéses - és kissé kényes - helyzetet.

Köszönjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozmedia.blog.hu/api/trackback/id/tr915740877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása